Gastouderbemiddeling

Kinderopvang via gastouder

Een gastouder biedt zorg voor kinderen in huiselijke sfeer, dit kan zijn in uw woning of deze van de gastouder. Het kind ervaart de voordelen van het verblijf in een woning met alle faciliteiten en krijgt door de kleinschalige opvang, de aandacht die het verdiend.

Website 3 kindjes met ijs

MetGeRDa bemiddelt gastouders in de omgeving van Nunspeet, Harderwijk, Elburg, Wezep, Zwolle en Dronten. Wij kijken naar de wensen van de ouders van het kind en die van de gastouder. Wanneer deze volledig op elkaar aansluiten wordt er bemiddeld. Wij houden rekening met de achtergrond en levensstijl. Zo ontstaat er een natuurlijke goede samenwerking.

Kinderopvangtoeslag 2020/2021

De nieuwe bedragen voor de kinderopvangtoeslag 2021 zijn bekend gemaakt.

Per uur kinderopvang stelt de overheid een maximumbedrag vast dat in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag. Alles wat kinderopvang meer kost per uur dan deze uurprijs, moeten ouders zelf betalen. Omdat de prijzen van bijna alles elk jaar veranderen en geïndexeerd worden stelt de overheid elk jaar opnieuw de maximum uurprijs vast. Zo ook dit jaar, in mei 2020 heeft de Ministerraad de uurprijzen m.b.t. de kinderopvangtoeslag voor 2021 vastgesteld: dit gaat van € 6,27 naar € 6,49 per kind per uur.

Wij adviseren om die reden ook direkt na 20 november de uurprijs vanaf 01-01-2021 te verhogen naar € 6,49 tenzij u minder kosten heeft. U mag niet meer terug vragen . dan u betaald. Alles wat u meer aan kosten betaald boven de € 6,49 per uur/per kind betaald u uit eigen zak. Om deze reden maken wij voor u altijd de offerte op maat die aansluit bij uw wensen. Daardoor zijn wij , in de regio, vaak de voordeligste!

Gastouder worden

Steeds meer ouders kiezen voor een gastouder vanwege de persoonlijke opvang in huiselijke sfeer. Deze eigenschappen brengen voor de gastouder ook vele voordelen met zich mee.

Meer lezen over gastouder worden »
Gastouder vinden

Gastouder vinden

Bij metGeRDa staat persoonlijke aandacht centraal, door de gastouder aan uw kind, maar ook door ons aan u. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren

Meer lezen over gastouder vinden »

metGeRDa staat voor; Gastouderbureau Educatief Recreatief Dagopvang Aandacht.