Gastouder vinden

Kinderen op speelkleedBij metGeRDa staat persoonlijke aandacht centraal, door de gastouder aan uw kind, maar ook door ons aan u. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren, dit doen we ook bij de gastouder. Door te investeren in beide partijen ontstaat een goede match. Bij metGeRDa heeft u één vaste bemiddelingsmedewerker, één aanspreekpunt maakt het contact persoonlijk.

Waarom kiezen voor een gastouder?

Een gastouder heeft de voordelen van iedere opvang maar biedt net dat beetje extra. Vanwege de kleinschaligheid is er meer aandacht en zorg voor uw kind. Ook kan er beter rekening worden gehouden met uw wensen, wanneer het nu gaat om locatie, religie of dieet. Wij bemiddelen in de omgeving van Zwolle, Nunspeet, Oldebroek, Harderwijk, Elburg, Wezep en Dronten.

De huiselijke sfeer zorgt voor herkenning bij uw kind. Net als bij kinderdagverblijf is de opvang gegarandeerd, doordat wij werken met een achterwacht. Daarnaast betaalt u alleen voor het afgenomen uur en werkt een gastouder niet per dagdeel. Dit kan flink schelen in de kosten.

Alle gastouders van metGeRDa zijn in het bezit van een wettelijk verplicht diploma, een Verklaring Omtrent het Gedrag en een geldig EHBO-certificaat.

logo_calibris

Wij hebben ook Calibris gecertificeerde gastouders die werken met stagiaires.

Bemiddeling

Wij vinden het belangrijk dat alle ouders kunnen kiezen voor een gastouder, daarom liggen de kosten van metGeRDa op een betaalbaar niveau.

Meer lezen over bemiddeling »

metGeRDa staat voor; Gastouderbureau Educatief Recreatief Dagopvang Aandacht.