Bemiddeling

Wij vinden het belangrijk dat alle ouders kunnen kiezen voor een gastouder, daarom liggen de kosten op een betaalbaar niveau. metGeRDa maakt voor u een berekening op maat, we houden rekening met gezinssamenstelling, werkomstandigheden en inkomen. Voor de bemiddeling zijn wij de voordeligste in de regio en rekenen u dat graag, geheel vrijblijvend, voor.

Hiermee onderscheiden wij onszelf van andere bemiddelingsbureaus. De bemiddelingskosten liggen met dit maandelijks terugekerende bedrag lager dan het landelijk gemiddelde. Zo kunnen wij iedereen helpen aan de juiste gastouder. 

* Op een uitzondering na zitten de bemiddelingskosten in de prijs die u betaald aan uw gastouder dus maximaal € 6,15 per uur. Dit is tevens het bedrag wat u maximaal terug kan vragen bij de belastingdienst. Inkomenafhankelijk krijg u een bedrag van maximaal 96% daarvan terug. Bij het eerste kind krijgt u minder dan bij de daarop volgende kind(eren).

Informeer over de mogelijkheden via 06-46571693 of via info@metgerda.nl

Kinderopvangtoeslag KOT

Hieronder kunt u een proefbereking maken van uw KOT via de Belastingdienst. Deze teruggave is altijd inkomensafhankelijk. 

https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

metGeRDa staat voor; Gastouderbureau Educatief Recreatief Dagopvang Aandacht.