Zorgbemiddeling

metGeRDa zorgbemiddeling

Wanneer u een indicatie voor zorg, hulpmiddelen of voorzieningen heeft, kunt u ervoor kiezen om dit in te kopen met een persoonsgebonden budget. metGeRDa koppelt uw behoefte aan één van onze medewerkers. Van gezelschap tot volledige verpleging, wij hebben de juiste persoon voor u. Mocht u niet gebruik kunnen maken van een persoonsgebonden budget, kunt er ook voor kiezen het bedrag zelf te voldoen in veel gevallen is dit aftrekbaar bij de belasting.

2013-06-05 15.28.52
metGeRDa garandeert een vaste zorgverlener. Voor deze langdurige samenwerking is het belangrijk dat er een klik is. Hier neemt metGeRDa dan ook de tijd voor. Zo kunt u optimaal vertrouwen en genieten van de dienstverlening van ons.

Zorg te bieden ?

Zorgbemiddeling bieden

Bent u ook gemotiveerd en wilt u ook aan het werk om zorg op maat te bieden?

Meer lezen over zorgbemiddeling bieden »
Zorgbemiddeling vinden

Zorgbemiddeling vinden

Zoekt u ook iemand, die samen met u gezellig een kopje koffie gaat drinken, een middagje gaat winkelen of samen met u op ziekenhuisbezoek gaat? De verzorging van kind(eren) op zich te nemen indien u de verzorging zelf niet/tijdelijk meer alleen aan kan? Een fijne flexibele gezinshulp om u ondersteuning te bieden in de algehele zorg?

Meer lezen over zorgbemiddeling vinden »

metGeRDa staat voor; Gezondheidszorg En Raadgeving Door Aandacht.